Så städar du kroppen med D Drink Detox

Home/detox/Så städar du kroppen med D Drink Detox
  • Så städar du med D drink detox

Så städar du kroppen med D Drink Detox.

Så städar du kroppen med D Drink Detox. Det är min årligt återkommande städning.  Jag gillar att städa men inte vara bland grejjer utan på insidan av kroppen också. Det passar mig väldigt bra efter en ansträngande period för kroppen både med all frestande julmat och julgodis samt att det känns bra att starta på nytt när det är ett nytt år. Så städar du kroppen med D Drink Detox

Jag startade min 14 dagars kur med D Drink för några dagar sedan och det känns redan att det sker förändringar i kroppen. Den smakar faktiskt gott, vilket inte alla detoxkurer gör.  D Drink Detox är en komplett reningsdrink som har 5 olika Power Packs (målfokusområden) som alla jobbar på sitt sätt med att rensa ut gifter som kroppen inte själv lyckas bli av med. Fokusområdena är levern, gallan, tarmen, njurar och hud. Vi lagrar ju en del slagg och toxiner i kroppen som vi själva inte kan göra oss av med.

Vad innehåller D drink för nyttigheter?

D drink bidrar till att bibehålla normal leverfunktion och ämnesomsättning. 14-dagars program med endast en portion per dag. En härlig blandning av högkvalitativa och naturliga ingredienser som kombinerar banbrytande NTC-teknologi med kunskap om ayurvedisk läkekonst som är flera 1000 år gammal.

Spirulina 💚 Chlorella 💚 Gurkmeja 💚Nässla 💚 Broccoli 💚 Kronärtskocka 💚 Mariatistel 💚 Ramslök 💚 Zink 💚 Krom 💚 Molybdem 💚 Selen 💚 NTC

D drink Detox innehåller också NTC som stödjer optimalt näringsintag,  är vattenlöslig,  chlorella, spirulina och kolin, kurkumin ( gurkmeja) med hög biotillgänglighet (upp till 40 gånger högre biotillgänglighet), högkvalitativa naturliga ingredienser, som extrakt från broccoli, mariatistel och ramslök. Bioaktiva ämnen så som krom, kolin bidrar till att bibehålla normal leverfunktion. Krom bidrar till normal omsättning av makronäringsämnen.

OBS! Endast en drink på morgonen i 14 dagar, enkelt och otroligt effektfullt.

Vill du också testa? Skriv ett RENSA UT och skicka till min kontaktsida https://digitalhalsan.se/kontakt/

Kika på en liten kortvideo där du ser drinken blandas

Har du bestämt dig för att du vill städa på insidan beställer du städutrustningen här

#ddrink #digitalhälsan #detox

About the Author: