Kontakt

Home/Kontakt

GDPR info

Ansvarig för de olika nyhetsbreven i Digitalhälsan är moderbolaget Flexénita AB med organisationsnummer 556923-2167. Vi sparar din epostadress för att kunna skicka ut nyhetsbrevet i nyhetsbreven. Vi sparar din epostadress så länge du vill får det utskickat. Du kan NÄR SOM HELST avsluta genom att klicka på unscribe längst ned i nyhetsbreven. Vi raderar ditt namn och din epostadress i vårt nyhetsbrevsprogram så fort du avregistrerar dig. I vår databas som endast en person (Susanne Barkvik) har tillgång till på en skyddad server. Vi kommer aldrig på något sätt sälja eller lämna vidare dina uppgifter! Du är viktig för oss!

Kunduppgifter

När du köper tjänster och produkter från Digitalhälsan lämnar du dina kunduppgifter till oss. Dessa lagras och benhandlas enligt samma säkerhet som nyhetsbreven dvs dina kontaktuppgifter lagras i en server där endast Susanne Barkvik har tillgång. Så länge du är kund erhåller du all viktig information du behöver för dina resultat. Efter avslut finns din kundinformation kvar i ett år i vår kunddatabas och sedan tas den bort. Vi garanterar att dina uppgifter är i säkert förvar hos oss.

Här nedan kan du ställa  frågor om hälsa, näringstillskott, cellRESET livsstilsprogrammet, och förstås om affärskoncept- Hälsa!

Skicka gärna ett mail med dina frågor så svarar jag så fort jag kan!

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Genom att använda detta formulär accepterar du att denna webbplats lagrar och bearbetar dina uppgifter.

Kontaktinformation

Här berättar Susanne Barkvik i videon vad du får om du prenumererar på DIGITALHÄLSANS GRATIS NYHETSBREV

Det här får du när du Prenumererar på Digitalhälsans NYHETSBREV !

  • Info med senaste nytt inom kosttillskott och näring
  • Erbjudanden till webinarer/workshops om hälsa
  • Tips  Hälsa och Livsstilsförändringar
  • Konsultation 30 min via telefon eller skype