CellReset- hälsoprogram

Home/CellReset- hälsoprogram

CellReset

cellRESET-Digitalhälsan

Nu kan du också följa och genomföra CellReset programmet för att få hälsoförbättringar på fler områden

Det här får du när du startar:

 • Gratis hälsorådgivning och fortlöpande uppföljning
 • 30 % rabatt på hela programmet
 • Gratis kroppsmätning av din hälsostatus före och efter CellReset
 • Flera extrabonusar med matrecept, hälsoföredrag, webinarer mm
 • Du kan genomföra CellReset livsstilsprogram helt och hållet på webben

Vad är CellReset?

Det är ett välbeprövat livsstilsprogram som har sitt ursprung inom NASA för astronauter och deras hälsa i rymden. CellReset utvecklades vidare av den norske näringsfysiologen Aage Stenseth. Han såg programmets unika möjligheter att ställa tillrätta de obalanser som finns i kroppen, och som orsakar bland annat högt blodtryck, höga blodfetter, obalans i hormonerna och ökning av våra stresshormoner. Idag är detta ett välbeprövat hälsoprogram över hela världen med fantastiska resultat.

Kika på videon och se alla otroliga resultat som personer delar

Här kan du läsa mer om cellRESET (på engelska)

Läs hela artiklen i SportHälsa

Fyll i din intresseanmälan så sänder jag dit en video på hur programmet är upplagt

Är du redo för CellReset?

cellRESET

Känner du att ”nu är tiden inne” och är motiverad och har viljan att följa CellReset strukturerade och enkla program? Hör av dig så förklarar jag mer, både om programmet och hur du går till väga för att starta. Är du 100 % motiverad med vilja att förbättra din hälsa, då kommer du att lyckas. Jag hoppas därför att du väljer Digitalhälsan och mig som din hälsocoach.

Du får allt stöd du behöver för att lyckas. Ett helt team med näringsrådgivare och kostrådgivare, coacher, träningsinstruktörer med flera finns till förfogande. Med CellReset kommer du ha tillgång till webbsida med recept, forum och mycket annat. Allt till ett väldigt bra pris.

Du kommer att ha tillgång till webbsida med recept, forum och mycket annat.

Du kan också delta i näringsseminarier, workshops och Facebookgrupp för att få peppning och prata med andra som kör CellReset livsstilsprogram. Där kan du ställa frågor, dela med dig av dina erfarenheter och ta del av andras.

Som bonus får du gratis utbildning. Genom att genomföra din egen CellReset-kur kvalificerar du dig till att bli Livsviktscoach. Vårt team hjälper dig vidare med allt du behöver för att kunna hjälpa andra människor till bättre hälsa.

Är du trött på dieter som inte fungerar? Drömmer du om ett mer hälsosamt liv och ökat välmående?

Fyll i intresseanmälan till Livsstilsprogrammet så hjälper jag dig!

Gör CellReset, berätta din story, sprid hälsa i din omgivning och få betalt

Det är så att när du som nöjd kund berättar det för vänner, bekanta, arbetskamrater m.m. så kommer de att bli väldigt intresserade (eftersom det syns att du fått ett resultat). Om du berättar om hur du gjort så har du möjlighet att få betalt för det. För vi vill att du ska få möjligheten att faktiskt få ersättning för att du berättar och sprider hälsa i din omgivning. Det kallas Win-win och i slutänden så sprider vi tillsammans ett sätt att göra förändring för allas hälsa.

Har du frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att kontakta mig!

Läs artikel om cellRESET skriven av Susanne Barkvik

Kika på videon och se alla fantastiska resultat som personer delar med sig

Fyll i din intresseanmälan till Livsstilsprogrammet

Starta med cellRESET för en bestående förändring

Åtskilliga personer har genomfört CellReset-kur och de allra flesta får som bonus en viktminskning på cirka 3-6 kg efter de första 7 dagarna och går ner ännu mer i vikt efter den första månaden. Efter stabiliseringsperioden bibehåller du din ”nya hälsostatus”. Idag finns det många kurer och dieter som påkallar vår uppmärksamhet och det kan vara svårt att välja ”den rätta”. Men med vår erfarenhet både personligen och från alla deltagare som vi väglett under programmet är detta en av de mest effektiva vägarna för en bestående livsstilsförändring. Man kan beskriva detta som en otroligt bra start på en ”hälsoresa”, för att balansera alla värden i kroppen, både för dig som vill gå ner i vikt och för dig som enbart vill förbättra din allmänna hälsa.

Målet med att göra cellRESET

CellReset är lätt att följa eftersom du får kostplan dag för dag. Detta ökar också dina chanser till betydande resultat. Målet är att ställa om livsstilen och känna att du gjort en förändring till det bättre efter 90 dagar. Och det bästa med CellReset program är att om du genomför dessa 28 dagar + stabilisering kan du bibehålla hälsonivåerna över tid. Ser du sedan till att äta en dag i veckan enligt CellReset kostplan kan du behålla denna nivå för resten av ditt liv. Innan du påbörjar CellReset livsstilsprogram är det viktigt att planera så att det passar in i livet. Skulle du mot förmodan behöva avbryta CellReset finns möjlighet att välja att göra kortare versioner av kuren. Vi hjälper dig med alla tänkbara lösningar för att du ska nå bästa möjliga resultat.

Artikel- Susanne tar upp kampen mot metabola syndromet

Detta får du som deltagare i CellReset livsstilsprogram

Du får personlig hälsocoaching och näringsrådgivning före start och under hela programmet. Bor du i – eller har möjlighet att besöka – Stockholmsregionen ingår även en scanning av din hälsostatus före och efter CellReset. Du får också uppföljning under stabiliseringsfasen samt livslång tillgång till programmet.

 • Kostplan som du enkelt följer dag för dag 
 • Tillgång till hemsida med recept, forum, tips och idéer
 • Tillgång till Facebookgrupp där du kan ställa frågor, dela med dig av dina erfarenheter och ta del av andra
 • Näringsseminarier och näringswebinarier där du deltar via din dator.
 • Workshop där vi mäter din hälsostatus på Tanitavåg för att mäta BMI, viceralt fett, BMR, fysisk ålder med mera.
 • Om du efter din egen CellReset-kur känner att du blivit inspirerad och vill hjälpa andra till bättre hälsa är du direkt kvalificerad till att bli Livsviktscoach.
 • Fyll i ditt namn i kontaktformuläret här på sidan så sänder jag dig en video där jag går igenom i stora drag hur upplägget ser ut
människor åker forsränning

Häng med på din livs hälsoresa

Anmäl intresse

Pris och information

Ingår: Kostprogram, Coachning 28 dagar, Webinarer, Workshops, kompletterande tillskott för 28 dagars-kuren. Pris: 2 219 kr

Fyll i din intresseanmälan så får du en video med hur programmet är upplagt  

Ingår: Kostprogram, Coachning 28 dagar, Webinarer, Workshops, kompletterande tillskott för 28 dagars-kuren.  Tillägg med kundnummer för 210 kr  ger möjlighet att fortsättningsvis få 20% rabatt påvid köp på hela produktsortiment i webshop.

Pris: 2 439 kr  ( 1 952 kr inkl. rabatt)

Fyll i din intresseanmälan så får du en video med hur programmet är upplagt  

Ingår: Kostprogram, Coachning 12 veckor (84 dagar) Webinarer, Workshops, kompletterande tillskott för 84 dagar + stabiliseringsperioden, kundnummer 220 kr med möjlighet att i fortsättningen få rabatter på hela produktsortimentet.

OBS! 12  veckorsprogrammet är subventionerat om du tar ett 3 månaders abonnemang. Betalning görs månadsvis 

Pris:  4 513 kr  (3 982 kr  inkl. rabatt) ( normalpris utan abonnemang 5 798 kr)

Fyll i din intresseanmälan så får du en video med hur programmet är upplagt  

 • Anmäl dig till cellreset programmet i formuläret till höger

Stabiliseringsperioden är något vi rekommenderar dig att  göra efter genomgången 28 dagar kur med cellRESET därför att du skall ge kroppen en chans att upprätthålla den optimala nivån av hälsostatus du just har förbättrat. En månad är ofta en väldigt kort tid för att göra en livsstilsförändring, det stora jobbet är att faktiskt bibehålla det nya och ställa om sitt livsstilsbeteende. Så ta chansen att göra denna förändring en gång för alla, du behöver inte göra kuren igen om du fortsätter enligt vårt program.

För dig som vill mäta din hälsostatus före och efter cellRESET ingår en gratis HRV scanning samt vägning och mätning med Tanitavåg (värde 500 kr) för dig inom Stockholmsområdet.

 • Anmäl dig till cellreset programmet i formuläret till höger

Kika på videon och ta del av fantastiska resultat från hela världen Här kan du läsa mer om cellRESET

Resultat sagt av kunder som Digitalhälsan coachat

Här går det bara bra. Kläder som man haft för år sedan kommer man i och jag mår mycket bättre. Har inte samma smärta och sover bättre. Minus 12 kg gör ju sitt till, sedan funderar jag på att göra en ny månad till hösten/vintern” / Pia.

”Nu har jag gjort 28 dagar och är supernöjd! Kan inte tro det är sant, för säkerhets skull tog jag och dubbel mätte och vägde mig och ja det stämmer! Men bäst av allt hur min energi har blivit bättre från att ha legat på soffan med värk, trötthet och nästan drogad med värk tabletter idag inga alls och tränat 6 gånger i veckan, mitt fastande blodsocker 5,4 och -10cm i bukomfång?! Helt otroligt! Visst har lite kg till som jag vill gå ner, men det kommer! Idag börjar jag stabilisering och unna mig röda dagar! Med andra ord detta är mitt nya livstil,så här bra här jag inte mått på länge! Jag vill också tacka Susanne Barkvik för all coaching och tålamod. Tack så jättemycket cellreset!/Claudia

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website

Metabolt syndrom

Metabolt syndrom och insulinresistens  är olika namn på samma tillstånd.

Vad är metabolt syndrom?

Det innebär att de blodsockerreglerande organen är överansträngda och att ämnesomsättningen är störd. Kroppens celler tar inte längre emot signalen från insulin på rätt sätt, vilket hindrar blodsockret att transporteras in i cellerna som det ska. För att kompensera frisätter bukspottkörteln ännu mer insulin. Detta leder till förhöjda blodsockervärden och förhöjda insulinnivåer i blodbanan. Förhöjda insulinnivåer stimulerar frisättningen av stresshormonerna adrenalin och kortisol som sen i sin tur kan påverka nivåerna av könshormoner. Hela hormonsystemet blir alltså påverkat. Ofta är man överviktig och har förhöjda blodfetter och högt blodtryck. En person med detta syndrom löper fördubblad risk att drabbas av hjärt-kärlsjukdomar och femdubbel risk att drabbas av typ 2 diabetes. Tillståndet påskyndar åldrandet och ökar mottagligheten för flera olika sjukdomar.

Artikel om metabolasyndromet

Metabolt syndrom är ett tillstånd som påverkar din hälsa på olika sätt

Kanske är det ett ord du inte hört talas om, men lägg det på minnet för det kommer du att höra mycket mer om i framtiden. Det är ett tillståndet som orsakas av vår moderna hårt förädlade kost som stressar kroppen och överanstränger de blodsockerreglerande organen. Och Ja, man kan bli sjuk av Metabola syndromet. Även stress och brist på motion påverkar blodsockret och bidrar till syndromet. Om blodsockret stiger och faller obalanserat blir man trött, irriterad och mer mottaglig för stress. Men det finns sätt att ta kontroll över det metabola syndromet

Sömnen och koncentrationsförmågan

Sömnen och koncentrationsförmågan försämras och immunförsvaret fungerar sämre. Aptitregleringen sätts ur spel så att man äter för mycket och går upp i vikt. Blodsockerobalans yttrar sig olika för olika människor, med mildare eller svårare symtom, men den bakomliggande orsaken är gemensam, nämligen rubbningar i ämnesomsättningen orsakade av – oss själva.

Främsta riskfaktorer

De främsta riskfaktorerna för metabolt syndrom är alltså hårt förädlad mat, övervikt, stillasittande och stress. Vid rökning, sömnbrist, näringsbrist och hög alkoholkonsumtion ökar risken ytterligare. Vid denna hormonobalans kan man uppleva att även om man lagt om sin kost och har en god livsstil så går man ändå inte ner, utan snarare så går man väldigt lätt upp av det minsta lilla man unnar sig.

Metabolt syndrom innefattas om man har tre av fem riskfaktorer samtidigt:

Metabolt  syndrom har blivit väldigt vanligt. I USA är mer än var tredje vuxen redan drabbad, mer än varannan äldre, I Sverige tar majoriteten äldre redan medicin för blodtrycket och var tredje medicin för kolesterolet. Ju fler riskfaktorer man har desto större chans att öka risken för hjärtsjukdom. Socker och vitt mjöl verkar öka risker för alla de västerländska sjukdomarna. De sjukdomar som tidigare var ovanliga ökar idag. Här är några exempel på vanliga västerländska sjukdomar: Fetma, Diabetes, Hjärt o Kärlssjukdomar, Cancer, Demens, Fettlever, Högt blodtryck, Prostataförstoring, Sömnapnésyndrom, Gallsten, PCOS, Gikt, Artros, Akne, Karies.

Riskfaktorer

*Bukfetma: Midjeomfång >102 cm (män), >88 cm (kvinnor) *Högt blodsocker; Fasteblodsocker > 6,1 *Högt blodtryck; Minst 130/85, eller blodtrycksmedicin *Blodfettsrubbningar 1; Triglycerider > 1,7 *Blodfettsrubbningar 2; HDL-kolesterol> 1,0 (män), > 1,3 (kvinnor)

Om man har fler av dessa riskfaktorer, vad finns det då att göra?

Vi kan rekommendera att genomföra hälsoprogrammet cellRESET som är en lågkolhydratkost som minskar din bukfetma, den sänker också ditt blodsocker, det sänker ditt blodtryck och ger dig bättre blodfetter. Det är en bra start på en livsstilsförändring. Det förbättrar hela det metabola syndromet. Miljön du lever i formar förstås också din hälsa och det du inte kan påverka är dina gener. men det är alltså inte kört bara för att du har västerländska sjukdomar i släkten.Du har visserligen en ökad känslighet,  men för den skull ska du inte ge upp.

Tvärtom har du all anledning att tänka mer på din livsstil!

Så undvik det du är känslig för. Då  kan du bli minst lika frisk och smal som en med de tursamma generna. En livslång hälsa kan ingen garanteras men du kan ändå påverka och öka dina chanser i stor utsträckning.

Läs artikel om Metabola syndrom

* Referenslitteratur; Matrevolutionen- ät dig frisk med riktig mat, Andreas Eenfeldt

Metabola Livsstilsprogrammet – en start på en livsstilsförändring

CellRESET ingår i Livsstilsprogrammet

Skicka in din anmälan redan idag

CellRESET ingår i Livsstilsprogrammet och är en diet/kur som start i en livsstilsförändring. CellRESET har sitt ursprung från NASA där liknande program används för astronauter som skulle hålla sig friska i rymden. Livsstilsprogrammet kan därför vara en början på en livsstilsförändring, där en nystart av cellerna  går med raketfart.

Ofta har vi för mycket glukos i cellerna och dessa måste därför först tömmas- nollställas- innan kroppen kan komma i balans. Livsstilsprogrammet består av väldigt lite kolhydrater, lite fett och mycket protein.

Till Livsstilsprogrammet integrerar man ett väldigt specifikt näringstillskott som är vattenlösligt och som därför tas upp bättre av kroppen än traditionella tillskott man köper i handeln. Utan dessa näringstillskott kan detta  program vara farlig för hälsan. Alla kan genomföra livsstilsprogrammet. Dock inte barn under 14 år.  Programmet  passar även för dig som vill prestera bättre under träning.

Här får du tips på hur du tar kontroll över metabola syndromet

Rekommendationer

Jag ger dig råd kring frågor du har kring din hälsa innan start. Du bedömer om du är fullt frisk eller att din hälsa klarar av att göra kuren. Äter du mediciner ska du inte sluta med dem. Har du sjukdomar eller andra krämpor kan det vara väl till pass att göra en hälsoundersökning innan och mäta värden i kroppen. Det säger en del om din grundkondition.

Känner du att du inte är riktigt på banan” rekommenderar jag dig att inta föreslagna grundkosttillskott minst en månad innan  för att garantera att din kropp är vid god form för att genomföra programmet.

Maten under kuren

Maten man äter under kuren inhandlar du i vanliga butiker. Du äter 4 gånger per dag. Det viktiga under kuren är att inta minimalt med socker och salt för att få balans av detta i kroppen. Man Du äter mycket proteiner och tar näringstillskotten för att stötta kroppens processer. Aminosyror ser till att muskelmassan bibehålls. Dessa tillsammans gör att det blir positiv synnergieffekt av mat och vitaminer.

I videon här ser du hur programmet är upplagt  (engelsk video)

Livsstilsprogrammet genomför du på 28 dagar, därefter följer en stabiliseringsfas på 60 dagar

Skicka in din anmälan redan idag

Behöver eller vill du inte  gå ned i vikt, utan bara vill uppnå en hormonell balans kan du ändå följa programmet.Du går inte ned mer än vad kroppen behöver. Däremot rensar du kroppen även från insidan. Innan start går vi igenom de frågor du har för att nå bästa resultat.

Förväntad förbättring på Din hälsa

Här är några av de viktiga resultat du har att förvänta dig.

 • Blodsocker kommer i balans
 • Insulinmängden i blodet reduceras
 • Kroppen rensas på slaggprodukter
 • Blodtryck regleras
 • Förbränningen kommer igång
 • Farliga fettavlagringar i blodkärlen förbränns
 • Det oönskade fettet försvinner
 • Under kuren går du ner 8- 12 kilo på 28 dagar (allt beroende på hur mycket övervikt du har)
 • Ökad styrka och uthållighet
 • Minskad vikt
 • Bibehåller muskelmassan
 • Ökar syresättningen
 • Bättre resultat
 • Mindre skador
”Nu har jag gjort 28 dagar och är supernöjd! Kan inte tro det är sant, för säkerhets skull tog jag och dubbel mätte och vägde mig och ja det stämmer! Men bäst av allt hur min energi har blivit bättre från att ha legat på soffan med värk, trötthet och nästan drogad med värk tabletter idag inga alls och tränat 6 gånger i veckan, mitt fastande blodsocker 5,4 och -10cm i bukomfång?! Helt otroligt! Visst har lite kg till som jag vill gå ner, men det kommer! Idag börjar jag stabilisering och unna mig röda dagar! Med andra ord detta är mitt nya livstil,så här bra här jag inte mått på länge! Jag vill också tacka Susanne Barkvik för all coaching och tålamod. Tack så jättemycket cellreset!/Claudia
Claudia
Jag äter hela tiden och går ändå ned i vikt, helt fantastiskt
Pär
Har aldrig fått sådana resultat på så kort tid
Bengt
Äntligen har min förbränning kommit igång
Sara
Jag känner mig fastare i hela kroppen
Johanna
Här går det bara bra. Kläder som man haft för år sedan kommer man i och jag mår mycket bättre. Har inte samma smärta och sover bättre. Minus 12 kg gör ju sitt till, sedan funderar jag på att göra en ny månad till hösten/vintern”
Pia

LivsViktsCoach

Du kan också bli LivsViktsCoach

Genom att göra CellRESET med Digitalhälsan är du direkt kvalificerad till att bli LivsViktscoach. Din  egen erfarenhet av resultatet gör att du kan hjälpa andra till att lyckas lika bra som du har gjort. Som tack får du ersättning för ditt engagemang genom att du kan sänka din egen månadskostnad , varje månad och rätt omgående även få utbetalningar med pengar på kontot om du pratat och introducerat några människor till.

Låter kanske lite enkelt och det är det. Vi har ett gediget utbildningsprogram för detta som du får ta del av helt gratis när du vill och var du vill. Att Bli LivsViktsCoach med Digitalhälsan ger dig många nya möjligheter.

vi blir ett team

vi blir ett team

Bli LivsViktsCoach med Digitalhälsan!

Då krävs egentligen bara en sak och det är att du själv har gjort livsstilsprogrammet så att du vet hur den fungerar. När du har genomgått programmet så har vi också försett dig med allt det material Du behöver för att i din tur kunna förmedla och hjälpa andra att må lika bra och få lika fina resultat som du fått.

Det är nämligen så att alla de som följt programmet till fullo både har gått ned i vikt men framför allt att man har rensat på insidan av kroppen och runt alla organen. Handen på hjärtat hur många sådana metoder har du prövat och inte kunnat behålla din vikt så fort du börjat äta igen? Det här är något helt annat.

Som bonus är att när du gjort  cellRESET i Digitalhälsans regi,  är du kvalificerdt till LivsViktsCoach och kan starta din egen verksamhet eller komplettera den med det du redan göra idag. Du kan tjäna pengar på att förmedla denna fantastiska livsstilsförändring till andra människor.Mer om det kan du läsa i menyn LivsViktsCoach.

Så här går det till att bli LivsViktsCoach!

1. Du genomför cellRESET livsstils kuren på 28 dagar + Stabilisering (60 dagar)  i Digitalhälsans regi.

2. Du får allt material som Du behöver för själva kuren, matschema, recept, tillgång till vår grupp på Facebook,  personlig coachning av mig, antingen träffas vi i vår lokal eller så får du coachning via Skype.

3.  Du får tillgång till allt arbetsmaterial som behövs för att kunna förmedla och berätta det till vänner och bekanta, kunder mm.

4. Du ingår i mitt team LivsViktsCoach där du får tillgång till träffar, utbildningar, webinarer, videofilmer. Ja,det är en utbildning där du själv utvecklas utifrån nya erfarenheter. Du har livstids support så länge du behöver.

5. Du kan snabbt bygga dig en inkomst om du förmedlar det till nya intresserade. Ett fantastiskt bonussystem finns som stöd i bakgrunden.

6. Du får även möjlighet att kunna mäta dina hälso och näringsnivåer med vår hälsoutrustning.

JA, Jag vill bli LivsViktsCoach med Digitalhälsan

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website