Cellenergi

Home/Cellenergi

Rätt mängd med cellenergi kommer att spegla din hälsa

Vi kan aldrig må bättre än våra celler. Cellerna är en av de minsta fungerande enheterna i kroppen.  Är energinivån i cellerna låg, är den även låg hos oss. Varje cell kommunicerar med hela kroppen.

Vår kropp är skapad med en egen intelligens. Vi ska självläka när något ”dyker upp”. Men för att kunna göra det krävs energi. Det är som bränslet till en bil.  På samma sätt behöver våra celler bränsle för att kunna skapa energi.  Det krävs näring, syre och vatten.  När detta fungerar optimalt så får vi också uppleva fantastiska Resultat!

Mellan att ”ta in energi” och ”utnyttja energi” är det en lång väg genom den mänskliga kroppen. Det är en känslig process som ofta störs av olika slag. Så länge näringen inte når cellerna är den inte till någon nytta för oss. Mellan att ”ta in energi” och ”utnyttja energi” är det en lång väg genom den mänskliga kroppen. Det är en känslig process som ofta störs av olika slag. Så länge näringen inte når cellerna är den inte till någon nytta för oss.

Oavbruten press, stress och dåliga matvanor är de grundläggande anledningarna till att många inte längre lever upp till sina förväntningar på jobbet och/eller privat.

Välj produkter som hjälper dig att ta dig an de dagliga utmaningarna och som håller din hälsa och din prestationsnivå på topp upp till en hög ålder.

Näring ska fraktas dit de skall nämligen till de ställen där de behövs när de behövs, på cellnivå inifrån och ut. Det stärker inte bara immunförsvaret utan hjälper också hjärtat och blodcirkulationen så att du känner dig frisk och kan fungera hela dagen.

Välj produkter som påverkar din hud, ditt hår och dina naglar. Slät hy, lena naglar och ett välmående hår är synliga tecken på en balanserad kost och ett bra näringsupptag. Många elitidrottare världen över uppskattar fördelarna med resultatbringande produkter. Var noggrann med att välja produkter med certifierade tillverkningsprocesser som garanterar genomgående hög kvalité och renhet i produkterna.

Återställ cellerna för en bättre hälsa