Hudvård för yttre skönhet

Home/Hudvård för yttre skönhet

Hudvård för ditt allra bästa finner du här!

Huden din yttre spegel

Huden din yttre spegel

Vi jobbar med högkvalitativa hudvårdsprodukter som är perfekt anpassade för din hy. Naturliga ingredienser försäkrar oss om högsta möjliga dermatologiska tolerans och varsamma tillverkningsmetoder garanterar högsta möjliga renhet och kvalité. Produkter som innehåller ett anti-agingsystem som har som mål att hålla hyn ung och frisk upp i en hög ålder. Ägna inte bara en tanke åt att se ung ut och dröm inte bara om en mjukare hud! Prova och se och känn skillnad.

 

 

 

Näringsämne ska transporteras till de djupaste hudlagren där de når direkt in i cellerna. Produkter som uppfyller detta ger och förutsätter bra rengöring, vård och anti-aging som gör att din hud slappnar av och regenererar sig. Endast högkvalitativa kosmetiska produkter garanterar det.

hudvård för ansiktet

hudvård för ansiktet

 

 

 

 

 

För att du ska få allra bästa möjlighet att välja bland våra fina produkter jobbar vi så att vi har hudvårdskvällar där du och dina vänner får möjlighet att själva pröva, dofta, känna och klämma på produkterna.

 

Så här gör du:

  • Kontakta mig här på sidan och föreslå en tid när det kan passa dig för en hudvårdskväll.
  • Ni behöver vara minst 6 personer för att jag åker ut ( inom Stockholm) och har en hudvårdskväll med er.
  • Vi gör en rengöring, lägger på ansiktsvatten, väljer rätt creme för din hud, kikar på antiaging alternativen. Vi prövar antirynk droppar, tvålar och anat spännande.
  • Som värd för tillställningen får du en present ( värde 200 kr)

För många kvinnor ( finns män också) så blir man länge över tid vardagsanvändande av produkterna. Det brukar ofta bli så att man gärna vill rekommendera dem till  kunder, vänner med flera. Det blir vi jätteglada för så klart, men för det får du faktiskt en rad bonusar i form  av egna billigare produkter.

 

Referenser:

Maria Nilsson

“Igår provade jag och tog antagligen lite för mycket. Fick lägga på en olja ovanpå eftersom jag har ganska torr hy. I morse testade jag på nytt tillsammans med min dagcreme och dessutom lite Biooil ovanpå. Det blev bra!! Skulle tippa att det dessutom blir bättre efter en tid. Smårynkorna försvinner men den lite djupare bekymmersrynkan finns kvar. Den har ju jobbats dit under lång tid så det är ju förståeligt. Jag är jättenöjd! Man ser ju dessutom piggare ut!”

 

Kontakta mig här så hittar vi en tid