Hälsocoach

Home/Hälsocoach
Susanne Barkvik
Susanne BarkvikDeveloper

Din hälsocoach på distans

Vill du göra en livsstilsförändring?

Mitt namn är Susanne Barkvik, och jag är utbildad hälsocoach, näringsrådgivare och arbetsterapeut. Jag bor i Stockholm, men verkar som hälsocoach online för kunder i hela Sverige, men har också fysiska möten inom Stockholmsregionen för dem som önskar.

Min bakgrund

Träning och hälsa är en stor passion och en viktig del i mitt liv. När jag vid 40års åldern fick en höftartros fick jag plötsligt vänja mig vid tanken att inte längre göra sådant jag älskade. Träning har alltid varit en stor del av min vardag, och saker som slalom, dans och löpning är sådant som ökat min livskvalitet. För att kunna komma tillbaka till mitt aktiva jag, och för att få slippa värk och smärta, började jag läsa på om hälsa och testade ett flertal olika lösningar inom träning, näring och kost. Jag har skrivit några artiklar med tips som jag själv haft stor nytta av och en av dem är 11 tips för en hälsosammare vardag

Jag känner en stor tacksamhet över att idag kunna göra mina favoritövningar igen, och min passion för hälsa är något jag mer än gärna delar med mig av. Så valet att bli hälsocoach stod självklart för mig. Nu vill jag hjälpa dig!

Mitt mål tillsammans med dig blir att vägleda dig inom livsstilsförändringar där starten kan vara tränings- och kostprogram, men också möjligheten att få balans i vardagen genom något som kallas HRV träning. Så allt handlar om att finna det som fungerar för just dig och din vardag.

Här kan du läsa mer om utbildningen till World of Shape Hälsocoah

World of Shape

Kontakta mig för hälsorådgivning

Om du också vill jobba som hälsocoach kan jag varmt rekommendera utbildningen World of Shape som jag gick. Onlineutbildningar startas fortlöpande, så du kan börja när du själv vill. Ingen speciell bakgrund behövs, du behöver bara tycka att det är väldigt roligt!

World of Shape och deras spännande program förändrade min syn på styrketräning och gjorde det inspirerande och roligt. Hälsocoachkursen, som jag deltog i, passar alla människor, även dig med funktionshinder. Läs mer om utbildningen här.

Nu är det upp till dig! Vill du ha hjälp med hälsorådgivning och ta steget mot ett friskare och starkare liv? Har du viljan och motivationen så har jag redskapen att hitta ett tränings- och kostprogram som passar dig. Kontakta mig så ger jag dig coaching och stöd på vägen!

Gå vidare till World of Shape
Kontakta oss

Har du en fråga?

Här skickar du mail med frågor av alla de slag.
Kontakta oss