Föredrag om kost och hälsa

Home/Föredrag om kost och hälsa

Föredrag om kost och hälsa

hälsocoach Susanne Barkvik

Mitt namn är Susanne Barkvik, och jag är utbildad hälsocoach, näringsrådgivare och leg arbetsterapeut. Jag bor utanför Stockholm med min familj. Min passion är att hjälpa människor till en bättre hälsa med att inspirera till att förebygga, förändra och förbättra hälsan. Jag håller en rad olika hälsoföredrag för att inspirera dig, din arbetsplats eller ditt team.

Träning och hälsa är en stor passion och en viktig del i mitt liv. När jag vid 40 års åldern fick en höftartros fick jag plötsligt vänja mig vid tanken att inte längre göra sådant jag älskade. Träning har alltid varit en stor del av min vardag, och saker som slalom, dans och löpning är sådant som ökat min livskvalitet. För att kunna komma tillbaka till mitt aktiva jag, och för att få slippa värk och smärta, började jag läsa på om hälsa och testade ett flertal olika lösningar inom träning, näring och kost.

Jag känner en stor tacksamhet över att idag kunna göra mina favoritaktiviteter igen, och min passion för hälsa är något jag mer än gärna delar med mig av. Så valet att bli hälsocoach stod självklart för mig. Nu vill jag hjälpa dig!

Mitt mål tillsammans med dig är att vägleda dig till en fungerande Hälsa där Du befinner dig i Din vardag!

Maila din anmälan

Mail: susanne.barkvik@digitalhalsan.se

Anvisningar: uppge namn, mail samt mobilnummer.

susanne digitalhälsan

Maila din anmälan

Mail: susanne.barkvik@digitalhalsan.se

Anvisningar: uppge namn, mail samt mobilnummer.

Boka hälsokväll