Träning

Home/Träning

Vill du går ned i vikt och få en plattare mage på 30 dagar med träning och kostråd?

Så här enkelt fungerar det!

Du tränar en timme om dagen och äter vanlig mat varje dag. Vårt unika träningsprogram kan du träna antingen hemma eller på gymmet, i vardagsrummet, på hotellet är där det passar dig bäst. Du kan ha programmet i mobilen, smartphone eller dator. För själva träningen behöver du endast ett kvastskaft och två hantlar eller fyllda PET-flaskor.

Du äter god, vanlig mat sex gånger om dagen enligt vårt kostprogram. Du får också coaching av mig som hälsocoach. Vi är ett team av utbildade personliga tränare och kostexperter som hjälper dig att nå snabba resultat. Du får också tillgång till facebookgrupp där du kan ställa frågor. Du har allt att vinna!

Välj det program som passar dig bäst

Övningarna är enkla och extremt effektiva

Köp ditt träningsprogram här

Träningsprogrammet bygger på den unika fustra-metoden som en av våra grundare Jarkko Kortelainen har utvecklat. Fustra-metoden utsågs till årets hälsoprodukt i Finland 2013!

Jarkko har också skrivit en bok “Fitnessfighten för alla” där han beskriver hur du får resultat på bara 30 dagar. Det fungerar lika bra för den otränade som för elitidrottaren. Jarkko, som också tränar OS idrottare och Tour de France cyklister, använder samma övningar när han tränar dem som vi har i Worldofshape programmen.

 

Välj bland de olika online träningsprogrammen!

NU ÄR DET DIN TUR ATT GÅ NER I VIKT OCH KOMMA I FORM – VÅR UNIKA VIKTMINSKNINGSANALYS REKOMMENDERAR DET PROGRAM SOM PASSAR DIG BÄST!

Vill du gå ned i vikt och få en platt mage på 30 dagar? Då ska du läsa detta och fördjupa dig mer under länken ovan. På så sätt kommer du att utmana alla muskler i din kropp och du kommer att bli starkare och smidigare än någonsin. Programmen passar in i tiden när du väljer att starta. Du kommer att vara i ditt livs form!

Här är några resultat från kunder

Här finner du lite frågor och svar som kan hjälpa dig i ditt val

Är du osäker på vad du ska välja för program kan du kontakta Susanne, Hälsocoach för kostnadsfri rådgivning.

Lycka till med din viktminskningsresa!

Digitalhälsan

Boka Susanne, utbildad PT och Hälsocoach på World of Shape

Ta hjälp av en egen hälsocoach med träningen och kosten!

Susanne Barkvik är utbildad Hälsocoach på World of Shape 2013. Idag är det ännu mer aktuellt med träning online men ofta känns det tryggt att anlita en hälsocoach för en livsstilsförändring som du bestämt dig för att genomföra.

Vår trovärdighet = Din trovärdighet

Som Hälsocoah är du i goda händer då du får hjälp av oss samtidigt som du har ett gediget koncept att använda. Över 50.000 personer har kommit i form på bara 30 dagar med vår unika träningsmetod! Du får support av utbildade PT:s, pedagogiska och effektiva träningsprogram i videoformat som du kan träna hemma, färdiga matsedlar med tillhörande inköpslistor samt ca 450 kalorisnåla, goda och lättlagade recept.

Du har just investerat i den bästa livsstilsförändringen du kan ge dig själv.

Våra program levererar

Vår nya hemsida underlättar för våra kunder att hålla koll på sin träning med våra beprövade program samtidigt som de kan hämta recept, få tips och beräkna ingredienser i vår matdagbok Easy-fooddiary.

Här hittar all information om; 

Registrera dig här och starta redan idag!

Gå vidare till World of Shape
Gå vidare till World of Shape