Kroppsscanning

Home/Kroppsscanning

För balans i livet – scanna din hälsostatus

Hur gör man en kroppsscanning av hälsan?

Vi använder en metod för att bestämma hälsostatus och välbefinnande: balansen mellan kropp och själ. Det är ett bärbart mätinstrument, som är enkel att använda. Denna lilla apparat har vetenskapligt utvecklats för att stämma av fysisk och psykisk hälsa och välbefinnande. Vi kallar detta balansen mellan kropp och själ. Mätmetoden har prövats genom att testa långt mer än 10 000 personer.Scanningen ger ett snabbt, smärtfritt resultat på bara 6 minuter. Tillsammans med uppgifter om vikt, ålder och levnadsvanor ger mätningen underlag för en individuellt anpassad rekommendation. Vi hjälper dig tolka resultatet, och vill du ha fortsatta råd gör vi upp en plan.

Vem är kroppsscanning bra för?

Detta system är avsett för alla som bryr sig om sitt nuvarande och framtida välbefinnande. Med scanningutrustningen kan du för första gången se ditt aktuella fysiska och själsliga välbefinnande. Dessutom får du tips på hur du gör ditt liv roligare och mer njutbart.

Varför ska jag scanna mitt välbefinnande?

Många människor känner sig utmattade och uttömda på energi. Lyssna på din egen kropp och låt den visa dig vägen för att hitta balans i livet. Vår miljö är full av skadliga influenser som påverkar våra kroppar både inifrån och utifrån. Därför är det viktigt att veta sitt personliga hälso-index, hälsostatus och välbefinnande, för att aktivt och effektivt kunna förbättra det. Det finns inget bättre sätt att lära känna sitt personliga utgångsläge än att använda bodyscanningen. En snabb och noggrann mätning som berättar ditt viktiga index på bara 6 minuter.

Hur går en kroppsscanning till?

Med scanningen analyserar vi din hälsostatus på 6 minuter. Den visar balansen mellan kropp och själ och ditt personliga välbefinnande. Du svarar på frågor om vikt, ålder och levnadsvanor. Vi mäter helt enkelt ditt hjärtas slag. Efter utförd body-scanning får du en individuellt anpassad rekommendation för träning, kost och eventuellt behov av vitaminer eller mineraler. Vi hjälper dig att tolka resultatet och vill du ha fortsatta råd gör vi upp en plan. Vid en uppföljningsmätning får du möjlighet att se resultat av dina förändringar.

Hör av dig & boka tid för scanning.

Ditt Hälso-index är inte ett bestående värde!  Ta reda på hur du kan må bättre och öka ditt Hälso-index. Du kan välja att börja med en enkel startscanning, eller planera in uppföljningar vid längre livsstilsförändringar.

Följande erbjudanden kan du kombinera”din hälsoresa” med:

Näringsrådgivning,

Viktminskning Online

Utbildning inom Hälsa

Träning och Kost

 Din Hälsocoach


Prisuppgifter:

1 st  En startscanning  (30 minuter)i detta ingår resultat med råd för kost, träning och ev vitamin och mineralbehov  295 kr.

1 st Före och efterscanning, Före och efter att du gjort en hälsoförändring av något slag ex kostomläggning, slutat röka, gjort viktminskningsprogram . 400 kr.

1 st Före och efter cellRESET check – du gör en före och efterscanning, detta  ingår vid 3 månaders cellRESET – livsstilsprogram. Vi mäter din hälsostatus före och efter livsstilsprogrammet. Se prisuppgifter för cellRESET

1 st Stora -Scanning- Komplett –   1 – 1 1,5 tim  i detta ingår resultat med råd för kost, träning och ev vitamin och mineralbehov.Vi gör också en vägning och mätning med Tanitavåg där vi mäter BMI, BMR, muskelmassa mm. Du får svara på mer grundläggande frågor och vi kikar också på din kost och träningsupplägg. Du får en före och efter scanning efter 3 månader. 

Pris: 495 kronor

Företags scanning, för dig som vill erbjuda dina anställda en första scanning som del i ert hälsoarbete. Kontakta mig vid frågor och funderingar eller om du vill ha offert
Kontakta mig för offert!