Jobba med digitalhälsan

Home/Jobba med digitalhälsan

Jobba med Digitalhälsan

Susanne Barvik
Susanne BarvikDeveloper

Ska vi samarbeta för att nå fler människor?

Mitt mission är att vi  tillsammans kan nå och ge många fler människor alternativ till utveckling av sig själv, sin hälsa eller sitt företag. Jag har redan hjälpt många personer, men vet att många vill ha flera lösningar och tjänster att kombinera. Så eftersom jag inte kan allt så är det desto roligare att ge dessa personer ännu flera råd och här kommer din kunskap in i bilden.

Så därför vill jag dela med mig av det jag kan och gör och söker dig som vill samarbeta med detta roliga, fria och lönande jobb. Du kan starta på fritidsbasis, deltid eller heltid med unika produkter och livsstilsprogram inom Hälsa,  Skönhet, Sport träning och viktkontroll.

Är du den jag söker?

Boka tid för en presentation

 • Du har ett intresse för hälsa, hudvård, träning och viktminskning det är viktigast
 • Du driver salong, är massageterapeut, naprapat, hudvårdsterapeut, tatuerare, driver Gym, ja listan kan göras lång för det spelar egentligen ingen roll men en fantastisk kombination
 • Du kanske är precis i uppstartsfasen för ditt företag? Då kan det ta rejäl fast framåt. En fördel är att du har ett företag och kan redovisa moms för det behövs när din inkomst ökar.
 • Du träffar människor och tipsar dem om dina bästa erfarenheter  (förmodar att du redan gör det)
 • Du kanske vill öka din omsättning men inte slita ihjäl dig och kan enkelt göra det med de livsstilsprogram och kosttillskott jag jobbar med. Det blir automatiskt en merförsäljning till allt det andra du säljer.
 • Du behöver inget lager, sköta leveranser, eller ha hand om de administrativa delarna, för det har vi gemensam kundtjänst , de fixar allt.
 • Din insats för att starta är låg,  så ingen investering behövs
 • Du får själv nyttja de produkter du vill i sortimentet med förmånliga rabatter och ta del av en rad utbildningssatsningar
 • Du jobbar i den takt du vill
 • Du får 100% support av mig från första dagen

 Boka gärna tid för en presentation 

Nu  vill du säkert veta mer om vad det handlar om och hur vi går tillväga  och det berättar jag gärna för dig när du hör av dig. Ett intressant affärssamarbete måste man diskutera tillsammans helt enkelt.

Så jag ser fram emot att höra ifrån dig!

Eller skicka ett mail  här så kontaktar jag dig i det snaraste

Därför är din hälsa så viktig

 • Vill Du må bra och känna att din hälsa är med dig hela livet?
 • Funderar du på att komma igång just idag, men inte vet hur?
 • Har Du någon eller några krämpor som du känner igen här nedan?
  Om du känner att ditt liv är på topp och du har full koll på din hälsa, då gratulerar jag dig, så berätta gärna vad Du gör för att må bra. Men OM det inte är så har du har du precis nu börjat din hälsoresa genom att hittat till denna sida.. Det kan också vara så att du känner någon i din närhet som inte mår så bra och som gärna skulle vilja veta hur man kan förändra sin hälsa. DU kan faktiskt hjälpa dem!
 • Eller har du börjat känna att dina småkrämpor börjar ställa till problem i vardagen ,så de gör att du inte orkar eller kan göra det du vill? Då är det dags att dra i handbromsen!
  Men Du tänk så här! Det är aldrig försent att göra förändring. Jag garanterar dig att det går att förebygga, förändra och förbättra hälsan om du får de rätta redskapen. Och det är med hjälp av alla mina redskap och tips som du får som gör att du kan starta idag. Men Du måste vilja göra jobbet för ingen kan göra det åt dig!

  Exempel på krämpor som kan ställa till hinder i vardagen är: huvudvärk/ migrän, dålig sömn, dålig matsmältning, är trött och nedstämd, är rastlös, har värk, sötsug, långdragna förkylningar. irritation, svårt att fokusera, dålig koncentration, ingen motivation, eksem och allergier mm. Ja listan kan göras lång. Dessvärre är vi rätt tåliga varelser och kämpar på så länge vi kan och oftast i motvind. Vi tänker att det kanske går

Här får du möjligheter att påverka och göra förändring för din hälsa och din ekonomi

När och OM du väljer att prova och använda  produkter vi rekommenderar för en bättre hälsa och välmående kropp finns det också en rad förtjänster för dig som kund.

Som du kanske läst på de andra sidorna här på Digitalhälsan erbjuder vi utbildningsprogram för alla våra samarbetspartners.  Fokus ligger på produktinformation, motivation och försäljning.  Som samarbetspartner kommer du att få allt du behöver för att lyckas med din hälsobusiness. Vi kommer att stötta dig i alla frågor som handlar om att bygga upp ett stabilt och givande hälsoteam. Vi kommer att lära dig hur man når fram med informationen om bättre hälsa till människor. Vi stöttar dig från dag ett.

Digitalhälsan söker samarbete

Vi söker samarbete med Dig till detta roliga, fria och lönande jobb på fritid, deltid eller heltid med affärskoncept  inom Hälsa, Hudvård, Träning och Viktminskning. Kanske börjar din egen karriär hos oss. Bygg upp din egen framgångsrika hälsobusiness. Detta är ett otroligt roligt och glädjande arbete. Att hjälpa andra människor till bättre hälsa är en gåva. Jag rekommenderar det varmt! Och Du, jag kommer att stötta och dela med mig av allt jag kan till Dig!

Jag är intresserad att få veta mer

Kontakta Digitalhälsan

Att jobba med Näring från in och utsidan

Oavbruten press, stress och dåliga matvanor är de grundläggande anledningarna som påverkar vår kropp på olika sätt och som gör att vi kommer i obalanser.  Speciellt nu under det senaste året när vi har en pandemi har vår hälsa prövats på många områden. Det kan synas både på huden men också kännas långt inne i kroppen när vi inte mår bra.

Det är en konst att lära känna sin kropp och lyssna på dess signaler. Förutom att äta så bra som vi bara kan, finns det också anledning att se till att optimera kroppen med vitaminer och mineraler för att höja motståndskraften och stärka immunförsvaret så mycket det går.

Jag jobbar med andning som HRV tränare och kursledare i Lymfpromenader. Dessa tillsammans med kompletterande kost, näringstillskott  som är av högsta kvalité och renhet, ger alltid det bästa för de flesta.

Vill du veta mer ?

Skicka mail till susanne.barkvik@digitalhalsan.se

jobba med digitalhalsan och Susanne

olika måltider som du kompletterar med måltidsersättning
 • Direkt vid start får du ett kundnummer och kan beställa varor både till dig själ, dina nära och kära och eller dina kunder.

 • Du bjuds nu in i  vårt hälsoteam där vi gemensamt jobbar med att sprida Hälsa från både in och utsidan till andra människor.

 • Du får en grundlig introduktion och genomgång av produktkonceptet.

 • Du får utbildning och coachning av mig och hälsoteamet så mycket som du behöver. Vi har utbildning via fysiska träffar, webinarer och även skype om vi bor långt ifrån varandra.)

 • Du får inbjudan och kan delta i våra näringsseminarier, webinarer och andra evenemang. Vi gör resor tillsammans

 • Du får möjlighet att avancera i din hälsobusiness så mycket du själv vill och i den takt du själv anser möjligt

 • Du kan skaffa dig en extrainkomst eller bygga upp en egen verksamhet med målet att jobba när, var och hur mycket du vill.

 • Du kan själv bestämma var och med vem du vill jobba med.

Kontakta mig

Tycker du att detta låter spännande?

Då har du förmodligen massor av frågor till mig. Kontakta mig redan idag!
Kontakta mig