Våra erbjudanden

Home/Våra erbjudanden

Här nedan har vi samlat våra tjänster och erbjudanden

Näringsrådgivning 

Jag är närings och kostrådgivare och  ger jag dig kunskap och tips för att kunna hålla en hälsosam kost som passar just dig och din livsstil. Jag brinner för kost och hälsa, och jobbar nära mina kunder för att kunna leverera bästa möjliga resultat. Vare sig ditt mål är att gå ner i vikt, hitta en balans i maten som skapar välmående, eller om du helt enkelt vill lära dig mer om näringens inverkan, så kan jag ge dig den information du behöver för att nå dina mål. Vi ser förstås över näringsstatusen på vitaminer och mineraler som ligger som grund för din hälsa. Första mötet har vi per telefon så jag får en bild av din hälsostatus och vad du själv vill göra för förändringar eller förbättringar. Allt sker på distans, så att du kan ta del av informationen i lugn och ro.

Livsstilsprogrammet cellRESET

Här fyller du i ett formulär för anmälan till livsstilsprogrammet CellRESET där svarar du på    lite frågor om din nuvarande hälsostatus. Alternativt skriver du i kontaktformuläret nedan.

  1. Anmäl ditt intresse för livsstilprogrammet här  som ger dig möjlighet att ta kontroll över hälsan
  2. Så fort jag tagit emot din anmälan hör jag av mig till dig.
  3. Program och produkter levereras till dig med post.

Här kan du skriva dina frågor eller det du önskar beställa

OBS! Vill du ha bästa pris och få tillfälliga rabatter eller bara få lite råd (tag då kontakt med mig Susanne så får du veta vad som är aktuellt just nu).

digitalhälsan